What a ride 🚊! Eind 2019 heb ik voor GVB, de vervoersorganisatie van Amsterdam, mee mogen werken aan de Groene Tour. GVB wilde haar reizigers graag laten zien welke groene ontwikkelingen er in Amsterdam gaande zijn, en hoe GVB zelf verder verduurzaamt. Met een unieke tramrit reden we langs de groene hotspots van Amsterdam. Ik zorgde er voor dat Froukje Jansen als volleerd stadsgids kon vertellen over de duurzame ontwikkelingen in de stad.

Daarnaast heb ik het vervoerbedrijf geholpen hoe ze in hun corporate communicatie beter kunnen vertellen welke stappen het bedrijf nu zet om klimaatneutraal te worden.

Nieuwsgierig naar meer details over mijn bijdrage aan dit project? Neem gerust contact met me op.  


Happy Dag van de Duurzaamheid! Heb je onze groene tram al gespot? Op 3 november rijdt deze tram een speciale route langs duurzaam Amsterdam. Meld je nu aan op www.gvb.nl/groen.

Geplaatst door GVB op Donderdag 10 oktober 2019