Voor Natuur & Milieu pak ik regelmatig mooie klussen in online communicatie en marketing op. Van analyse tot uitvoering, van strategie tot productie: deze oud-werkgever weet precies wat ik allemaal in mijn mars heb. De organisatie zet me dan ook graag in als tijdelijke kracht.

In 2018 heb ik bijvoorbeeld de functie van online community manager vervuld. Ik was er verantwoordelijk voor de site, de doorlopende e-mailcampagnes, het papieren magazine en alle uitingen op diverse social media. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de communicatie en marketing van prachtprojecten zoals De Rijke Noordzee, Rij Elektrisch en Nederland Zoemt. Heerlijk om bij te dragen aan initiatieven die de wereld een stuk mooier maken.

Nieuwsgierig naar meer details over mijn bijdrage? Neem gerust contact met me op. 


De Rijke Noordzee: de natuur in de Noordzee heeft je steun nodig

Wist je dat de bodem van de Noordzee 🌊 vroeger bezaaid was met natuurlijke riffen? Deze schuilplaatsen voor vissen en andere schaal- en schelpdieren 🦀🐟 zijn verdwenen door menselijk ingrijpen. We krijgen nu de kans het tij te keren! Help je mee?Windparken op zee zijn een bron van schone energie. Nu laten we ze ook uitgroeien tot kraamkamers, waar de natuur zich kan herstellen. Met het project De Rijke Noordzee creëren we de best mogelijke omstandigheden voor nieuwe onderwaternatuur. We hebben uw hulp hard nodig. Steun de natuur in de Noordzee en doneer nu! ⤵️http://bit.ly/doneerrijkenoordzee

Geplaatst door Natuur & Milieu op Dinsdag 9 oktober 2018